Gezonde tortilla pizza's
Makkelijke en snelle vegan tortilla pizza's belegd met pesto en lekker veel groenten.
Bereidingstijd 15 minuten min
- 1 blikje erwten (160 gr)
- 100 gr groene asperge tips
- 1 pakje vegan feta van Viololife
- 1 pakje kiemgroenten
- 1 pak kleine tortilla wraps (8 stuks)
- 200 gr romaatje tomaten (kleine tomaatjes)
- 1 potje vegan pesto
- Olijfolie
- Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Snijd de tomaatjes door de helft, leg ze op een bakplaat met bakpapier en bestrooi met peper, zout en olijfolie.
Leg de wraps ook op de bakplaat en besmeer ze met een lepel vegan pesto.
Zet de tomaatjes en wraps voor 10 minuten in de voorverwarmde oven.
Snijd ondertussen de avocado in blokjes en verkruimel de feta kaas.
Verwarm een klein scheutje olijfolie in een pan en bak de asperge tips kort (3 min).
Besmeer de wraps eventueel met wat extra pesto en beleg ze met de erwten, asperge tips, feta, avocado, tomaatjes en kiemgroenten.
Trefwoord pizza, tortilla, wraps