Laat de hartige taart deeg plakjes ontdooien.
Meng het water en kikkererwten meel in een kom en voeg alle kruiden hieraan toe. Laat dit mengsel 15 minuten staan.
Snijd de paddenstoelen ondertussen fijn en bak ze heel even (3 minuten)
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Voeg de paddenstoelen toe aan het mengsel van kikkererwten meel, hak de walnoten fijn en voeg ook dit toe aan het mengsel. Bewaar een handje gehakte walnoten.
Vet cupcake vormpjes in met wat olie of plantaardige boter en snijd rondjes uit het deeg. Druk het deeg in de vormpjes, prik er gaatjes in met een vork en strooi een snufje paneermeel over de bodem.
Verdeel de vulling van de quiche over de 7 vormpjes en strooi er nog wat walnoten overheen.
Zet de mini quiches voor 25-30 minuten in de voorverwarmde oven. Laat ze niet te lang in de oven staan, want dan wordt de binnenkant te droog.
Verkruimel een blokje feta en strooi dit over de quiches.