Verwarm de oven voor op 180 graden.
Open het blik jackfruit, laat het goed uitlekken en pluk de jackfruit vervolgens in stukjes.
Verdeel de jackfruit over een bakplaat met bakpapier en strooi hier 1 el olijfolie overheen. Meng de jackfruit even door elkaar.
Zet de jackfruit voor 10 minuten uit de oven en mocht je de barbecuesaus zelf maken, maak deze dan ondertussen.
Doe 3 el barbecuesaus + alle kruiden over de jackfruit en meng goed door elkaar.
Zet de jackfruit nog een keer 10 minuten in de oven. Wanneer je het uit de oven haalt kan je er nog meer barbecuesaus overheen doen. Ik heb nog 2 extra el barbecuesaus gebruikt.
Bak de tortilla wraps heel kort aan beiden kanten in een koekenpan zonder olie en maak ondertussen het yoghurt sausje.
Doe wat rijstazijn over de (voor)gesneden rode kool en snijd de komkommer + avocado in blokjes.
Verdeel de taco's over 2 borden en beleg ze met jackfruit, rode kool, avocado, komkommer en het yoghurtsausje.
Optioneel: serveer met koriander en limoen.