Ga terug Email Link
Kaki carpaccio

Kaki carpaccio

Hou je ook zo van kaki? Dan is deze kaki carpaccio echt iets voor jou! Heerlijk als ontbijt en het ziet er ook nog eens feestelijk uit.
Totale tijd 15 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 personen

Equipment

  • Koekenpan

Ingrediënten
  

  • 2 rijpe kaki's
  • 1 el suiker
  • 1 el plantaardige boter
  • ¼ granaatappel
  • 1 handje pecannoten
  • 1 handje amandelschaafsel
  • 1 el kokosyoghurt
  • Aantal blaadjes munt

Instructies
 

  • Snijd de kaki in dunne plakjes.
  • Smelt de boter in de pan en voeg de suiker toe. Wacht totdat de suiker smelt, voeg een scheutje water toe en wacht totdat het begint te koken.
  • Voeg de schijfjes kaki toe en bak ongeveer 5 minuten in de pan met suiker. Draai de schijfjes tussendoor om.
  • Leg de schijfjes kaki op een bord en versier met granaatappel pitjes, amandelschaafsel, pecannoten, kokosyoghurt en munt.
Trefwoord carpaccio, kaki