Maak de groenten bouillon door 600 ml water te koken en hier een groenten bouillon blokje aan toe te voegen en eventueel wat extra kruiden naar smaak.
Was de paddenstoelen en scheur ze met je handen in dunne reepjes, net zoals kip.
Snijd de ui en knoflook fijn en verhit een klein scheutje olijfolie in een koekenpan. Fruit de ui en knoflook hierin.
Voeg de stukjes paddenstoelen toe en bak enkele minuten mee (ongeveer 5 minuten). Zet dit vervolgens even apart.
Smelt de boter in een kookpan en zodra het gesmolten is voeg je de bloem beetje bij beetje toe. Blijf roeren, zodat er geen klontjes ontstaan.
Zodra de roux (het mengsel van bloem en boter) klaar is, voeg je beetje bij beetje de bouillon toe. Ook nu blijf je goed roeren.
Als je de bouillon bij de roux hebt gedaan, breng je de ragout op smaak met een scheutje witte wijn, peper en zout naar smaak en 2-3 el truffeltapenade.
Vervolgens voeg je de paddenstoelen en de fijngesneden peterselie toe. Nu is de ragout klaar.
Bak de pasteitjes in de oven volgens de bereidingswijze op de verpakking en vul ze vervolgens met de paddenstoelen ragout.