Snijd de tofu doormidden en dep het stuk dat je gaat gebruiken droog met een theedoek. Snijd het vervolgens in kleine blokjes.
Verhit een flinke laag zonnebloemolie in een pan en frituur de tofu stukjes enkele minuten totdat ze goud bruin kleuren. Dit duurt ongeveer 5-10 minuten. Laat het daarna uitlekken op keukenpapier.
Snijd de ui in kleine blokjes en hak de knoflook fijn.
Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de knoflook en ui.
Voeg de massala, het maggi blokje, de tomatenpuree en sambal toe en meng alles door elkaar. Voeg nu een scheutje water toe (ongeveer 50 ml).
Doe de tofu blokjes bij het kerrie mengsel en roer alles door elkaar. Voeg op het laatst de linzen toe.
Verwarm de oven voor op 200 graden en laat het tofu kerrie mengsel een beetje afkoelen. Haal de rol bladerdeeg alvast uit de koelkast.
Rol het bladerdeeg uit en snijd het in de lengte doormidden, zodat je twee lange stroken bladerdeeg hebt.
Verdeel het tofu kerrie mengsel over het bladerdeeg en vouw het dicht, zodat je een lange rol hebt.
Snijd de twee lange gevulde rollen bladerdeeg in stukken, besmeer met een beetje olie en bestrooi met sesamzaadjes.
Zet de hapjes voor 20-25 min in de oven. Als ze mooi goud bruin zijn haal je ze uit de oven en kan je de hapjes direct serveren.