Verwijder de schil van de bakbanaan en verwarm de banaan 2 minuten in de magnetron.
Controleer of de bakbanaan zacht is door er met een vork in te prikken. Doe de banaan in een foodprocessor met een snufje zout en blend totdat er een bal deeg ontstaat.
verdeel de bal in 3 stukken en draai er balletjes van, rol deze balletjes vervolgens uit tot een ronde taco.
Bak de taco in een pan zonder olie aan beide kanten voor ongeveer 1 minuut.
Snijd de bloemkool in kleine roosjes en meng de bloem met de kruiden.
Voeg de plantaardige melk toe aan de bloem en meng alles goed door elkaar, totdat je een glad beslag hebt.
Doe een flinke laag zonnebloemolie in een pan en verhit de olie.
Dip de bloemkoolroosjes in het beslag en frituur de stukjes totdat ze goud/bruin van kleur zijn. Wil je extra krokante bloemkool bites? Rol de roosjes dan nog door paneermeel voordat je ze frituurt.
Laat de gefrituurde bloemkoolroosjes uitlekken op keukenpapier.
Snijd de blaadjes sla fijn, de komkommer en tomaat in blokjes en de rode ui in dunne ringetjes.
Besmeer de taco's met guacamole en vul met de bloemkool bites, tomaatjes, sla, komkommer, rode ui en een sausje naar keuze.