Ga terug Email Link
vegan caeser salad

Vegan caeser salad

Een heerlijke frisse vegan variant van caeser salade met krokante kikkererwten.
Bereidingstijd 15 minuten
Gang diner, lunch

Equipment

  • Blender

Ingrediënten
  

Dressing

  • Sap van 1 limoen
  • 1 klein knoflook teentje
  • 50 gr cashewnoten
  • 2 tl mosterd
  • 3 el edelgistvlokken
  • 45 ml plantaardige ongezoete melk

Overig

  • IJsbergsla
  • Rucola sla melange
  • ¼ rode ui
  • ½ avocado
  • Handje cherry tomaten
  • Crunchy kikkererwten Koro

Instructies
 

  • Leg de cashewnoten 15 minuten in een kommetje met kokend water. Droog ze daarna goed af.
  • Doe alle ingrediënten voor de dressing in een blender en blend tot een gladde saus.
  • Snijd de IJsbergsla, de tomaatjes, avocado en rode ui. Leg alles in een kom, bestrooi met de crunchy kikkererwten en maak af met de vegan dressing.
Trefwoord salade