Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in blokjes en spoel ondertussen de linzen af en laat ze goed uitlekken.
Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en ui. Als ze ui glazig is geworden voeg je de rode paprika toe en bak je dit 5 minuten mee.
Voeg de uitgelekte linzen toe en vervolgens alle kruiden. Meng goed door elkaar en prak de linzen met een pureestamper.
Laat ondertussen de maïs en zwarte bonen uitlekken en verwarm de oven voor op 180 graden.
Breng een pannetje met water aan de kook, zodra het kookt zet je het vuur uit en leg je de lasagne bladen hier voor 5 minuten in.
Voeg de tomatenblokjes toe aan de pan met de vulling en meng goed door elkaar. Laat nog 3-5 minuten op een zacht vuurtje staan.
Leg een klein laagje van de vulling in de ovenschaal gevolgd door een lasagne blad. Herhaal dit totdat de ovenschaal vol is.
Bestrooi de bovenkant met geraspte kaas en eventueel paneermeel en panko voor een krokant laagje.
Zet de lasagne voor 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Snijd de bakbanaan ondertussen in schijfjes, verhit een laagje olie in een pan en bak de banaan goud bruin aan beide kanten.
Zodra de lasagne klaar is leg je de schijfjes bakbanaan erop en eventueel nog wat extra koriander.