Tiramisu overnight oats
Tiramisu eten als ontbijt? Dat kan met deze super lekkere tiramisu overnight oats. Volledig plantaardig en makkelijk glutenvrij te maken.
Bereidingstijd 10 minuten min
Rusttijd 4 uur uur
Totale tijd 4 uur uur 10 minuten min
Gang Ontbijt
Keuken Italiaans
- 30 ml koffie
- 35 gr havermout
- 85 ml plantaardige melk
- 40 gr plantaardige yoghurt
- 1 el chia zaad
- 1 el agave siroop
- Cacao poeder
Zet een klein kopje koffie/espresso en laat afkoelen.
Meng alle ingrediƫnten behalve de cacao poeder door elkaar in een kommetje en laat een nacht (minimaal 4 uurtjes) in de koelkast staan.
Haal de overnight oats uit de koelkast, doe er twee lepels kwark op en top af met een laagje cacao poeder.
Trefwoord overnight oats, tiramisu