Macchiato overnight oats
Makkelijke en simpele overnight oats met koffie en opgeklopte plantaardige melk, een snufje kaneel en gepofte quinoa.
Voorbereidingstijd 5 minuten min
Rusttijd 6 uur uur
Totale tijd 6 uur uur 5 minuten min
- 90 gr havermout
- 160 ml plantaardige melk
- 80 ml koffie
- 1½ el chiazaad
- 2 el agave siroop
- 1 tl vanille extract
Toppings
- Opgeklopte plantaardige melk Oatly havermelk
- ½ tl kaneel
- Gepofte quinoa
Maak een kopje koffie en laat dit even afkoelen.
Doe alle ingrediënten voor de overnight oats in een kommetje en roer goed door elkaar.
Zet het kommetje een nachtje of ongeveer 6 uurtjes in de koelkast.
Haal de overnight oats uit de koelkast, verdeel het over twee glazen en schuim de plantaardige melk op met een melkopschuimer of door warme melk in een steelpan met een garde op te kloppen.
Schenk de opgeklopte melk over de overnight oats en doe hier een snufje kaneel en eventueel gepofte quinoa overheen.
Trefwoord havermout, ijskoffie, oats, overnightoats