Doe de kikkererwten in een zeef, spoel goed af en laat uitlekken.
Snipper de ui en hak de gepelde knoflook fijn.
Rasp de wortel en snijd in blokjes. Snijd vervolgens ook de paprika in blokjes en de broccoli in kleine roosjes.
Verhit 2 el olie in een pan en fruit de ui en knoflook.
Voeg de komijn, paprikapoeder, maggi blokje, oregano en rozemarijn toe. Meng goed door elkaar met de uien en knoflook.
Voeg vervolgens de paprika, wortel en broccoli toe. Laat 2-3 minuten bakken en voeg nu alle overige ingrediënten toe (laat de madame jeanette peper heel). Doe de deksel op de pan en laat 20-30 minuten op een laag vuurtje staan.
Kook ondertussen de quinoa gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Verhit een laagje olie in een pan, snijd de bakbanaan en schijfjes en bak ze in de olie totdat ze mooi goud/bruin zijn aan beiden kanten.
Snijd de komkommer in blokjes en zet even apart.
Verdeel de quinoa over twee borden, schep de kikkererwten stoof erop en leg er een aantal schijfjes banaan en blokjes komkommer naast.