Maak het kruidenmengsel door alle kruiden goed door elkaar te mengen en zet dit even apart.
Scheur de oesterzwammen in stukjes en bestrooi met 2 el olijfolie en de helft van het kruidenmengsel.
Bak de oesterzwammen eerst op een laag vuurtje, zodat het vocht kan verdampen. Na enkele minuten voeg je een lepel olie en sojasaus toe en bak je ze op een hoger vuur licht krokant. Doe de oesterzwammen in een kommetje en zet even apart.
Was de paprika en snijd in dunne reepjes. Strooi vervolgens het resterende deel van het kruidenmengsel over de paprika.
Verhit een lepel olijfolie in een pan en bak de paprika's zo'n 5 minuten, totdat ze wat zachter zijn.
Voeg de tomatenblokjes toe en eventueel nog wat extra knoflookpoeder, complete seasoning en chili vlokken.
Laat de pan met paprika en tomatenblokjes op een laag vuurtje staan gedurende 5-10 minuten, totdat de saus is ingedikt. Voeg nu de oesterzwammen toe en meng goed door elkaar.
Verhit in een andere pan 1 el olie, dip een kant van een taco in de vulling, zodat deze bedekt is met een laagje saus. Leg de taco met de kant waar de saus op zit naar beneden in de pan. Doe 1 tot 2 lepeltjes van de vulling op één helft van de taco, gevolgd door een klein beetje geraspte kaas en vouw dicht.
Bak de taco aan beide kanten licht krokant en herhaal dit met de rest van de taco's en vulling.
Maak het sausje door de mayonaise en sambal te mengen. Strooi wat verse koriander over de taco's en eet smakelijk!