Ga terug Email Link
Boterbord met hummus en tapenade

Boterbord met hummus, olijven en zongedroogde tomaat

Dit boterbord met hummus, olijven en zongedroogde tomaat is een perfect alternatief voor de traditionele kaasplank, borrelplank of brood met dipjes.
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Bijgerecht, voorgerecht
Keuken Amerikaans

Ingrediënten
  

  • ½ blok (vegan) boter Ik gebruik de boter van Violife
  • Zongedroogde tomaten hummus
  • Olijven tapenade
  • Zongedroogde tomaten tapenade
  • Truffelolie
  • Zwarte peper
  • Zeezout
  • Bieslook
  • Basilicum
  • Stokbrood

Instructies
 

  • Laat de boter op kamertemperatuur komen.
  • Smeer de boter beetje bij beetje uit op een houten plankje.
  • Doe alle toppings erop en je boterbord is klaar!
Trefwoord boterbord