Een smoothiebowl ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens super lekker! Vooral in de zomer is het echt een feestje om hier je dag mee te beginnen. Stiekem eet ik dit zelf ook wel eens in de herfst en niet alleen als ontbijt maar ook gerust als lunch. Een smoothiebowl is altijd een goed idee!
Deze smoothiebowl is gemaakt van amandelmelk, bevroren banaan, bevroren bessen, avocado en amandelpasta. De avocado zorgt voor een romige smaak en de amandelpasta geeft een heerlijke nootachtige smaak aan de smoothiebowl.
Ga jij deze smoothiebowl ook maken? Vergeet me dan niet te taggen op Facebook of Instagram #vegafoodness 🙂
Smoothiebowl met banaan en blauwe bessen
Equipment
- Blender
Ingrediënten
- 280 ml amandelmelk
- 75 gr bevroren blauwe bessen
- 2 bevroren bananen in stukjes
- 40 gr avocado
- 2 el amandelpasta Dit mag ook een andere notenpasta zijn.
- ¼ tl kaneelpoeder
Topping
- Granola
- Proteïne balletjes
Instructies
- Doe alles in de blender en meng tot een gladde massa. Giet het in een kommetje en strooi de toppings er overheen.