About me

Hi! Welkom op mijn blogpagina:) Mijn naam is Dianne en ik ben de oprichtster, receptontwikkelaar en foodfotograaf van Vegafoodness.

Waarom een foodblog met vegan en vegetarische recepten? Vegetarisch en vegan eten is niet direct iets waar iedereen volmondig ‘ja, dit wil ik’ op zegt. Des te leuker vind ik het om mensen te inspireren met mijn recepten. Ik ben ervan overtuigd dat plantaardig eten veel gezondheidsvoordelen biedt en daarnaast is het natuurlijk beter voor het milieu en alle lieve dieren. Eet ik altijd vegan? Nee, ook ik maak wel eens een uitzondering. Dit zijn dan meestal op momenten dat ik in een restaurant ben waar ze geen vegan opties hebben. Uiteraard kies ik dan voor een lekker vegetarisch gerecht. Een goede balans én een balans waar ik mijzelf prettig bij voel vind ik belangrijk.

Op mijn website vind je comfort food en gezonde recepten die zijn ingedeeld in de categorieën: ontbijt, lunch, diner, drankjes, snacks en zoet. Voldoende keus dus om eens iets nieuws te proberen:) Ben jij nog niet zo bekend met vegetarisch en vegan eten? Ik zou zeggen probeer het een keer en laat je verrassen!

Oh ja, en maak je één van mijn recepten? Vergeet mij dan niet te taggen op Facebook en Instagram @Vegafoodness. Onderaan elk recept kan je ook een beoordeling en/of een reactie achterlaten. Ik vind het altijd leuk om te lezen wat je van een recept vindt!

Liefs,
Dianne