Eetschema's op maat

Sport je intensief of juist helemaal niet? Wil je afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen? Wat je doel en wensen ook zijn, Vegafoodness stelt voor jou elke week opnieuw het ideale eetschema samen. Inclusief handige wekelijkse boodschappenlijst!

Elke week een nieuw eetschema op maat

Ontvang elke week een eenvoudig te volgen eetschema dat we volledig afstemmen op je persoonlijke behoefte en voorkeuren.

Met handige wekelijkse boodschappenlijst

Ontvang bij elk eetschema een overzichtelijke boodschappenlijst die je indien gewenst direct online kan bestellen. (Eenvoudig aanpasbaar voor meerdere personen).

Geef al je voorkeuren op

We stemmen de eetschema’s volledig af op je persoonlijke voorkeuren. Sluit producten die je niet lust uit en kies je gewenste aantal eetmomenten per dag. Lust je een maaltijd niet? Vervang het met 1 klik! Super eenvoudig!

FAQ

Kan mijn gezin mee eten?

Ja zeker! Je hebt de optie om via je boodschappenlijst eenvoudig het aantal personen op te geven – voor het hele eetschema, maar ook voor losse maaltijden.

Wie maakt de recepten?

De recepten in de eetschema’s zijn ontwikkeld en getest door FitChef.

Hoe ingewikkeld zijn de eetschema's?

Absoluut niet ingewikkeld. Het is ons doel om gezond eten voor iedereen toegankelijk te maken, juist ook als je en drukke baan hebt of veel onderweg bent. De recepten in de eetschema’s bevatten alledaagse ingrediënten, zijn snel te bereiden én gemakkelijk mee te nemen.

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Wanneer je kiest voor gewichtsverlies kan je in een periode van 3 maanden tijd zo’n 10 tot 12kg afvallen, afhankelijk van je beginsituatie. Wanneer je juist voor gewichtstoename kiest kom je in een periode van 3 maanden tijd zo’n 1,5 tot 2,5kg in spiermassa aan. Snellere gewichtsveranderingen zijn onverstandig: ze leiden tot terugval op de lange termijn, tekorten aan bepaalde voedingsmiddelen of juist overmatige vetopslag.

Ik lust of mag een ingrediënt niet. Wat nu?

Via de ‘dieetvoorkeuren’ setting in je dashboard kan je ingrediënten die je niet lust heel simpel uitsluiten. Deze producten komen dan niet voor in je weekmenu’s. Komt er toch een maaltijd voorbij die je niet lekker lijkt, klik dan op ‘vervang’ en dan krijg je een ander recept.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

Via de ‘dieetvoorkeuren’ setting in je dashboard kan je ingrediënten die je niet lust heel simpel uitsluiten. Deze producten komen dan niet voor in je weekmenu’s. Komt er toch een maaltijd voorbij die je niet lekker lijkt, klik dan op ‘vervang’ en dan krijg je een ander recept.

Welke recepten kun je verwachten?

Alle recepten zijn makkelijk te bereiden en geheel afgestemd op jouw behoefte en voorkeuren. Je hoeft geen chef kok te zijn om de recepten te bereiden. Net zoals je van Vegafoodness gewend bent zijn ook de recepten in je eetschema van FitChef lekker, leuk en makkelijk!