Lunch recepten

Lunch recepten

Op zoek naar lekkere lunch? Dan ben je hier aan het goede adres. Van gezonde lunch recepten tot koolhydraatarme lunch recepten. Hier vindt je vast een zeker een lunch recept wat bij jou past. Wist je dat je lunch recepten ook vaak al een dag van te voren kunt maken? Wel zo makkelijk als je de volgende dag bijvoorbeeld naar kantoor moet.

Gezonde lunch

Een gezonde lunch is niet alleen goed voor je gezondheid, maar het voorkomt ook vaak de zogenoemde middagdip. Maar wat is nou een gezonde lunch? Zorg in ieder geval dat je een lunch recept kiest met voldoende gezonde vetten, voldoende eiwitten en lekker veel groenten. Dan zit je vaak al goed! Een aantal populaire gezonde lunch ideeën zijn onder andere deze vegan caesar salad, Mexicaanse tofu scramble en de salade met geroosterde kikkererwten en bloemkool.

Lunch ideeën voor het weekend

Het weekend is perfect om aan de slag te gaan met een uitgebreid lunch recept. Ben je op zoek naar leuke lunch ideeën voor het weekend? Bekijk dan eens dit lunch recept voor roze bieten pannenkoeken, spinazie wafels met scrambled tofu of de vegan zalm bagel. Voldoende lunch ideeën om iets lekkers op tafel te zetten in het weekend.