Ontbijt recepten

Ontbijt ideeën

Begin je dag met volle energie door te genieten van een heerlijk en voedzaam ontbijt recept. Een voedzaam ontbijt is de sleutel tot een productieve dag. Gelukkig zijn er voldoende leuke ontbijt ideeën waarmee jouw ontbijt, zowel doordeweeks als in het weekend, één groot feest wordt. Van snelle ontbijt recepten die je een dag van te voren al kunt klaarmaken tot uitgebreide ontbijtjes voor in het weekend.

Gezond ontbijt

De dag beginnen met een gezond ontbijt? Dat hoeft zeker niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Van een voedzame smoothie tot overnight oats of banaan havermout pannenkoeken. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een gezond ontbijt, ook als je weinig tijd hebt om in de ochtend nog in de keuken te staan. Laat je inspireren door de lekkerste én gezonde ontbijt recepten.

Koolhydraatarm ontbijt

Eet jij graag zo weinig mogelijk koolhydraten bij het ontbijt? Probeer dan eens een heerlijk koolhydraatarm ontbijt recept, zoals deze smoothiebowl met framboos, matcha chia pudding of yoghurt met gegrilde peer. Een koolhydraatarm ontbijt op tafel zetten is nog nooit zo makkelijk geweest.