Havermoutpap

Havermoutpap met vers fruit

Havermoutpap is een echt power ontbijt! Ik eet het zelf erg vaak in de ochtend en omdat havermout rijk is aan vezels blijf ik de hele ochtend een verzadigd gevoel houden. Wat ik zo fijn vind aan havermoutpap is dat het nooit hetzelfde hoeft te zijn. Je kunt eindeloos variëren met verschillende soorten fruit, kruiden en zelfs groenten. Deze havermoutpap met amandelmelk, banaan en kaneel blijft wel een van mijn favoriete recepten. Als topping gebruik ik meestal meerdere soorten fruit, granola, lijnzaad en kokosrasp.

Ga jij dit recept ook maken? Vergeet mij dan niet te taggen op Facebook of Instagram #vegafoodness 🙂

Havermoutpap

Havermoutpap met vers fruit

Vegan havermoutpap met banaan en een topping van vers fruit en granola.
Totale tijd 10 minuten
Gang Ontbijt
Porties 2 personen

Equipment

  • Steelpannetje

Ingrediënten
  

  • 1 banaan
  • 65 gr havermout
  • 350 ml amandelmelk
  • 1 tl kaneel

Topping

  • Aardbeien
  • Frambozen
  • Blauwe bessen
  • Vijgen
  • Granola

Instructies
 

  • Prak de banaan en doe alle ingrediënten in een pannetje. Verhit het mengsel voor ongeveer 5 minuten en blijf tussendoor roeren.
  • Bestrooi de havermoutpap met je favoriete toppings.
  • Enjoy!
Trefwoord havermout

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept




*