ferrero rocher oats

Ferrero rocher oats

Ben je ook dol op ferrero rocher? Dan is dit het perfecte ontbijt voor jou! Deze ferrero rocher oats laten je namelijk bij elke hap denken dat je de echte ferrero rocher aan het eten bent. Het is een super makkelijk recept wat binnen 15 minuten klaar is.

Ferrero rocher

Ik denk dat iedereen ze wel kent, de chocolade balletjes met een vulling van hazelnoot en hazelnootcrème omhult met een krokant wafeltje. Ik heb ze altijd al ontzettend lekker gevonden en het duurt dan ook niet lang voordat ze op zijn als je dit op tafel zit. Nu ik dit ferrero rocher oats ontbijtje heb ontdekt, begrijp je natuurlijk wel dat ik dit tegenwoordig het liefst elke dag als ontbijt eet.

Havermout met ferrero rocher smaak

Voor dit havermout recept heb je maar 6 ingrediënten nodig en het is ook nog eens volledig vegan. Wil je een ontbijt zonder gluten? Gebruik dan glutenvrije havermout. In dit recept heb ik de hazelnootpasta van vegan so fine gebruikt. Erg lekker en volledig plantaardig. Voor extra crunch heb ik gepofte quinoa toegevoegd. Dit kan je uiteraard ook weglaten, maar ik vind het persoonlijk een goede toevoeging.

Ga je dit heerlijke ontbijt ook maken? Dan zou ik het leuk vinden als je jouw creatie met mij deelt door mij te taggen op Instagram @Vegafoodness. Ook is het mogelijk om onderaan deze pagina een beoordeling of reactie achter te laten. Ik vind het altijd leuk om te lezen wat je van een recept vindt.

Ben je op zoek naar meer ontbijt inspiratie? Bekijk dan het overzicht met alle ontbijt recepten.

ferrero rocher oats

Ferrero rocher oats

Een heerlijk ferrero rocher havermout recept wat je het liefst elke dag als ontbijt eet!
Totale tijd 15 minuten
Gang Ontbijt

Equipment

  • Steelpan

Ingrediënten
  

  • 40 gr havermout
  • 120 ml plantaardige melk
  • el cacao poeder
  • 1 el hazelnootpasta + eventueel extra als topping
  • 1 handje gepofte quinoa (optioneel)
  • 12 gr hazelnoten

Instructies
 

  • Maal de hazelnoten fijn in een blender of hak ze fijn met een mes.
  • Doe de havermout in een steelpannetje en voeg de melk toe. Verwarm de melk met de oats en laat dit sudderen totdat het indikt (ongeveer 10 minuten). Blijf tussendoor roeren.
  • Voeg vervolgens de cacaopoeder toe en meng dit goed door de havermout.
  • Doe de havermout pap in een kommetje en meng er een lepel vegan chocolade pasta / hazelnootpasta doorheen.
  • Meng ook ¾ van de hazelnoten door de havermout pap.
  • Strooi nu de resterende hazelnoten, gepofte quinoa en een lepeltje chocolade pasta toe als topping.
Trefwoord ferrero rocher, havermout, oats, ontbijt

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept




*