Quinoa als ontbijt, het klinkt misschien een beetje gek, maar het is super lekker! Ook zit het boordevol eiwitten en geeft het dus een lekker verzadigd gevoel. De quinoa kook je zoals altijd ongeveer 15 minuten. In plaats van water gebruik je amandelmelk om de quinoa in te koken. Vervolgens roer je er wat kaneel en agave siroop doorheen en maak je het af met je favoriete toppings. Zo simpel is het!
Ga jij dit recept ook maken? Vergeet mij dan niet te taggen op Facebook of Instagram #vegafoodness 🙂
Quinoa breakfast bowl
Equipment
- Kookpan
Ingrediënten
- 1/2 kopje quinoa
- 1 kopje amandelmelk
- 1 el agave siroop
- 1/2 tl kaneel
- 8 aardbeien
- 1/2 banaan
Instructies
- Doe de quinoa en amandelmelk in een pannetje, breng het aan de kook en laat het gedurende 15 minuten zachtjes koken.
- Roer de kaneel door de quinoa en laat het nog enkele minuten nagaren.
- Doe de quinoa in een kommetje en bestrooi met je favoriete toppings.
- Enjoy!
Pingback: Quinoa salade met bimi en kikkererwten | Quinoa recept - Vegafoodness