Quinoa bowl

Quinoa ontbijt bowl

Quinoa als ontbijt, het klinkt misschien een beetje gek, maar het is super lekker! Ook zit het boordevol eiwitten en geeft het dus een lekker verzadigd gevoel. De quinoa kook je zoals altijd ongeveer 15 minuten. In plaats van water gebruik je amandelmelk om de quinoa in te koken. Vervolgens roer je er wat kaneel en agave siroop doorheen en maak je het af met je favoriete toppings. Zo simpel is het!

Ga jij dit recept ook maken? Vergeet mij dan niet te taggen op Facebook of Instagram #vegafoodness 🙂

Quinoa bowl

Quinoa breakfast bowl

Deze quinoa bowl is een makkelijk en erg lekker ontbijt receptje voor een kickstart van je dag!
Totale tijd 20 minuten
Gang Ontbijt
Porties 1 persoon

Equipment

  • Kookpan

Ingrediënten
  

  • 1/2 kopje quinoa
  • 1 kopje amandelmelk
  • 1 el agave siroop
  • 1/2 tl kaneel
  • 8 aardbeien
  • 1/2 banaan

Instructies
 

  • Doe de quinoa en amandelmelk in een pannetje, breng het aan de kook en laat het gedurende 15 minuten zachtjes koken.
  • Roer de kaneel door de quinoa en laat het nog enkele minuten nagaren.
  • Doe de quinoa in een kommetje en bestrooi met je favoriete toppings.
  • Enjoy!
Trefwoord quinoa

Eén reactie

  1. Pingback: Quinoa salade met bimi en kikkererwten | Quinoa recept - Vegafoodness

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept




*