Ice cream party! Wie houdt er niet van een lekker fris ijsje op een zomerse dag? Helaas zit er in de meeste waterijsjes aardig wat suiker en daarom is het veel beter om ze gewoon lekker zelf te maken. Het is trouwens ook leuk om deze ijsjes samen met je kinderen te maken en ze daarna niet op één maar zelfs twee ijsjes te trakteren. Dat kan namelijk met deze ijsjes, want ze zijn totaal niet ongezond. Ben je niet zo’n fan van frambozen? Kies dan een ander soort fruit en creëer je eigen smaakje!
Ga jij dit recept ook maken? Vergeet mij dan niet te taggen op Facebook of Instagram #vegafoodness 🙂
Frambozen waterijsjes
Equipment
- Blender
- Vriezer
Ingrediënten
- 300 ml water
- Scheutje agave siroop
- 75 gr frambozen
- 7 aardbeien
- 2 el soja yoghurt
Instructies
- Doe alles, behalve 2 aardbeien, in de blender en schenk het mengsel in de ijsvormpjes.
- Snijd de twee overgebleven aardbeien in stukjes en verdeel ook deze stukjes over de ijsvormpjes. Roer het nog even goed door elkaar.
- Zet de ijsjes een aantal uurtjes of een nacht in de vriezer.
- Enjoy!