Tiramisu overnight oats

Tiramisu overnight oats

Hou je ook zo van tiramisu? Dan is dit tiramisu ontbijt met overnight oats perfect voor jou! Met slechts 7 ingrediënten, die je waarschijnlijk al in huis hebt, maak je deze geweldige en super makkelijke tiramisu overnight oats. Ook ideaal als je in de ochtend weinig tijd hebt, want je maakt het namelijk al de avond van te voren klaar.

Hoe maak je overnight oats?

Overnight oats vind ik zelf echt het ideale ontbijt. Je maakt het in de avond klaar, zet het in de koelkast en de volgende ochtend is je ontbijt klaar. Met overnight oats kan je eindeloos variëren, maar ik gebruik zelf altijd havermout, plantaardige melk, plantaardige yoghurt, chia zaad en agave siroop als basis. Het enige wat je hoeft te doen is alles door elkaar mengen en in de koelkast te zetten. Voor deze tiramisu overnight oats voeg je ook koffie toe en bestrooi je het in de ochtend met wat cacao poeder.

Ingrediënten voor dit overnight oats recept

  • Havermout: zelf gebruik ik altijd glutenvrije havermout
  • Plantaardige melk: het maakt niets uit welke melk je gebruikt
  • Een klein kopje koffie of espresso
  • Chia zaad: dit zorgt ervoor dat de overnight oats iets dikker worden
  • Agave siroop: voor een licht zoete smaak
  • Cacao poeder: gebruik ongezoete cacao poeder

Meer overnight oats recepten

Wil je ook eens een ander overnight oats recept maken? Probeer dan eens één van onderstaande recepten:

Wil je zien hoe ik dit ontbijt recept maak? Klik hier om de video op Instagram te bekijken.

Tiramisu overnight oats

Tiramisu overnight oats

Tiramisu eten als ontbijt? Dat kan met deze super lekkere tiramisu overnight oats. Volledig plantaardig en makkelijk glutenvrij te maken.
Bereidingstijd 10 minuten
Rusttijd 4 uur
Totale tijd 4 uur 10 minuten
Gang Ontbijt
Keuken Italiaans
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

  • 30 ml koffie
  • 35 gr havermout
  • 85 ml plantaardige melk
  • 40 gr plantaardige yoghurt
  • 1 el chia zaad
  • 1 el agave siroop
  • Cacao poeder

Instructies
 

  • Zet een klein kopje koffie/espresso en laat afkoelen.
  • Meng alle ingrediënten behalve de cacao poeder door elkaar in een kommetje en laat een nacht (minimaal 4 uurtjes) in de koelkast staan.
  • Haal de overnight oats uit de koelkast, doe er twee lepels kwark op en top af met een laagje cacao poeder.
Trefwoord overnight oats, tiramisu

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beoordeel recept




*