Chocolade en pannenkoeken, de perfecte combinatie! Deze vegan chocolade pannenkoeken zijn niet alleen plantaardig, maar ook nog eens glutenvrij en natuurlijk super lekker. Heerlijk met wat rood fruit, chocolade saus en poedersuiker. De laatste twee toppings kan je ook weglaten als je het helemaal gezond wil houden. Ik eet dit zelf graag als ontbijt of lunch, écht een feestje om deze stapel pannenkoeken op je bord te hebben.

Vegan chocolade pannenkoeken
Equipment
- Koekenpan
- Blender
Ingrediënten
- 100 gr glutenvrije havermout of havermoutmeel
- 230 ml plantaardige melk
- 3 el cacao poeder
- 2 el agave siroop
- 1 tl bakpoeder
- 1 rijpe banaan
Toppings
- Rode besjes
- Frambozen
- 60 gr gesmolten pure chocolade
- Poedersuiker
Instructies
- Doe de havermout in een blender en mix totdat je havermoutmeel hebt.
- Doe alle overige ingrediënten ook in de blender en blend kort totdat je een glad beslag hebt.
- Smelt een klontje plantaardige boter in de pan en bak de pannenkoeken in enkele minuten gaar. Vergeet ze tussendoor niet om te draaien.
- Smelt de pure chocolade in een pannetje op laag vuur.
- Verdeel de pannenkoeken over borden en versier met de toppings.
best Inmate Text app
https://contactmeasap.com/blog/life-at-federal-medical-center-lexington/